Indlæser Begivenheder
Find Begivenheder

Event views visning

Kommende Begivenheder

Begivenheder Liste Navigation

Kim Larsen aflyser koncert i Thisted

22. februar fra 20:00 - 22:00

Kim Larsen & Kjukken er desværre tvunget til at aflyse de kommende koncerter i januar, februar og marts. Det betyder, at Spillestedet Thy må aflyse den for længst udsolgte koncert i Thisted Musikteater den 22. februar 2018. Kim Larsen fik i december konstateret kræft i prostata. Han er allerede i behandlinger og har derfor ikke kræfter til at gennemføre vinterkoncerterne. - Jeg undskylder mange gange overfor både publikum og arrangører. Jeg er ved at blive en gammel nar, og meget…

URT // Nelson Can + The Bowdashes

23. februar fra 20:00 - 1:00

Fredag d. 23. februar står den på kvindelig urkraft i URT med ingen mindre end Nelson Can og The Bowdashes som support

Du skal som altid være min. 16 år for at komme ind, og 18 år for at købe alkohol.

Carl Emil Petersen – Plantagehuset

23. februar fra 21:00 - 23:00

Spillestedet Thy er glade for at kunne præsentere Carl Emil Petersen! Koncerten starter ca. 21.00 - døre åbner 20.00.
Forsalget er igang.

Mads Hansens Kapel på Vesløs Kro

27. februar fra 19:30 - 21:00

Mor dig først, og spørg bagefter!

Mads Hansens Kapel er et balorkester forankret i den danske instrumentaltradition. Rå-svingende, solidt favnende backing.

Remembering Toots – Plantagehuset

2. marts fra 20:00 - 23:00

Between a smile and a tear...

Når man i vor tid siger “kromatisk mundharpe”, er der øjeblikkeligt en stjerne der tændes på jazzens nathimmel og sender sit gyldne lys ned på navnet Toots Thielemans.

Toots smeltede igennem sin lange karriere og liv fuldstændigt sammen med sit instrument - blevet ét med sin klang - og har vist generationer af musikelskere hvad det lille instrument er i stand til, når det handler om at tale lige ind i hjerterummet på os alle.

Med sine 94 år gav mundharpe-koryfæet verden ufatteligt mange musikalske gaver og nu går to generationer af danske kromatiske mundharpespillere sammen om at hylde og mindes ham i en spektakulær trio-form!

Marie Frank i Plantagehuset

9. marts fra 20:00 - 22:30

Marie Frank er lige nu aktuel med en ny single på dansk - ’Lille Fredag i Provinsen’ er titlen.
Med ’Lille Fredag i Provinsen’ er der gang i noget helt nyt. Maries velkendte melodi-øre står stærkt i et lydunivers baseret mere på elektroniske lyde og med minimalistiske beats og keyboard-flader, der bringer den frostklare stjernehimmel frem for det indre øje.

Spillestedet Thy laver lytteklub med fordele

10. marts fra 20:00 - 14. maj fra 22:00

Spillestedet Thy lancerer nu en lytteklub, hvor medlemmerne kan få rabat til fem udvalgte koncerter. - det er gratis at blive medlem af Lytteklubben, og derigennem opnår man rabat i form af fem koncerter i foråret til 300 kroner inklusive gebyr, fortæller Spillestedleder Kennet Bøgehøj. Den nye klub etableres for at imødekomme et ønske fra blandt andre studerende, der har svært ved at finde penge til at gå til alle de koncerter, de har lyst til. - men også fordi…

Niels Skousen & Kristina Holgersen – Plantagehuset

10. marts fra 20:00 - 22:30

Dobbeltkoncert
To af dansk musiks meget spændende personligheder spiller dobbeltkoncerter i marts 2018! Et sjældent match. Skousen begik en af sidste års bedste danske plader i 2016 - og Holgersen ligeså i 2017.

URT // Natlyst

15. marts fra 20:00 - 0:10

Til dette torsdagsarrangement garanterer vi en stor lydoplevelse, når der går intet mindre end 11 mand på scenen med elementer fra både den elektroniske, rytmiske og klassiske scene.

Man skal som altid være min. 16 år for at komme ind og 18 år for at købe alkohol.

Miriam Mandipira & Her Danish Friends

16. marts fra 20:00 - 23:00

Danmarks nye store jazz & gospelsangerinde Miriam Mandipira fra Zimbabwe, går på scenen og der venter publikum et brag af en koncert.

+ Export Events