Indlæser Begivenheder
Find Begivenheder

Event views visning

Kommende Begivenheder

Begivenheder Liste Navigation

Wild Stompers

19. august fra 11:00 - 14:00

Frokostjazz på Stenbjerg Landingsplads.
Jazz i Thy er gået i samarbejde med Foreningen til Bevarelsen af Stenbjerg Landingsplads og Stenbjerg Fiskeriforening om dette arrangement.

Der kan købes fiskefrikadeller med tilbehør, diverse drikkevarer samt kaffe og kage.

High-Voltage (AC/DC Kopiband) til Frøstrup!

1. september fra 21:00 - 0:10

High-Voltage er et AC/DC kopiband, der kommer og giver koncert på Frøtrup Kro.

Nive Nielsen & The Deer Children I Plantagehuset

2. september fra 19:00 - 23:00

Nive Nielsen turnerer både i Europa og USA med sit band The Deer Children og med udgivelsen af hendes 2. CD satses der på at det danske publikum skal lære Nive og hendes band at kende. Instrumenteringen på live koncerterne er ukulele-guitar, sav, trommer, keys, bas, akk guitar, horn, evt. cello, melodika og klokkespil - eller "glockenspil", som Nive kalder det! En fantastisk og anderledes live oplevelse.

Kathrine Windfeld Big Band

8. september fra 20:00 - 23:00

Jazz i Thy har i år 10 års jubilæum. Det fejrer vi med en koncert med Kathrine Windfeld Big Band i Teutonersalen ved Thisted Gymnasium kl. 20.
Inden koncerten er der reception for medlemmer med lidt mad og drikke kl. 19.00. Der er fri adgang for medlemmer af foreningen til hele arrangementet.

Grarup Allstars i Plantagehuset

21. september fra 19:00 - 23:00

Med superekvilibristen Uffe Steen på guitar, orgel-fænomenet Palle Hjorth fra Krebs/Falch og Savage Rose, Niels Mathiasen fra Gnags’s soulfyldte sax, Johnny Madsens bassist Niels Nello Mogensens bundsolide groove, Esben Bach’s virtuose trommespil og Margrete Grarups enestående vokal kan det kun blive en speciel aften!

Asger Techau

28. september fra 19:00 - 23:00

Asger Techau er ude med nyt materiale, og tager på tour til september.

KALAHA

29. september fra 19:00 - 23:00

Genre
Electronic / African / Jazz

Bandmedlemmer
Emil de Waal
Rumpistol
Niclas Knudsen
Spejderrobot

MINDEN (USA)

30. september fra 19:00 - 22:00

MINDEN fra Portland, Oregon.

Med helt nyt album udgivet, følger MINDEN sin Europa-tur 2016 op med et besøg i Thisted! De er også at finde på programmet på Reeperbahn Festival i Hamborg, og har ladt sig overtale til en tur herop.

Bandet er lige blevet signet på Hit City Records og er klar til at erobrer live-scenen!

Pligten Kalder i Plantagehuset

4. oktober fra 19:00 - 22:00

Johan Olsen, Torben Steno , Peter Jessen og Søren Mikkelsen præsenterer original og frygtsom dansk musik. De gør det endda med et elakstikdrevet orgel fra en meget brun fortid. Optiganet er del af Pligten Kalders unikke grundstemning. Måske ligger det danske gemt i en dystert vibrerende balance mellem det storslåede og konkrete. Alvor for sjov og sjov med alvor.

Melanie Dekker Trio

5. oktober fra 19:00 - 23:00

Melanie Dekker er en energifyldt sangerinde med en indtagende, lettere rå stemme. Melanie kalder sin musik folk og singer-songwriting med inspiration fra soul, pop og rock.

+ Export Events