Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Abekejser

25. november fra 20:00 - 22:30

Pris: 125,-

Abekejser – Blueprint Tour 2021

Det musikalske kammeratskab Abekejser viser endnu engang at moderne jazz og party vibes er fremtidens friskeste cocktail.

Den får aldrig for lidt når Abekejser inviterer på jordomrejse i deres blanding af alverdens genrer og stemninger. Kun få ting er sikre: Det skal være sjovt og det skal lyde fedt. Dette er mantraet når bandet skriver deres numre, såvel som når de spiller koncerter.

De unge Aarhusianere tager ikke sig selv for seriøst, og det kan også høres på deres nye album, Blueprint, som er udkommet september 2021 til fine anmeldelser.

Selvom hovedparten af de fem musikere har en baggrund i jazz og worldmusic, så har Abekejser for længst smidt kontrabassen på bålet sammen med de lukkede skabeloner. I stedet bygger orkesteret sin lyd på en bund af stærke beats fra en kombination af elektronisk drum-machine og akustisk trommesæt. Ovenpå ligger en stor sound, hvor knitrende synthesizers og effektmættede guitarer står i kø for at levere episke harmonier og fængende melodier. De musikalske inspirationer trækker tråde til bands som Jaga Jazzist, Snarky Puppy og Weather Report, men Abekejser er alligevel helt sin egen. En ny dansk lyd, der er svær at sætte i bås.

Abekejser live 2021:

Jon Døssing Bendixen [keys & vocoder]

Jeppe Lavsen [guitar]

Frederik Emil Bülow [drums]

Adrian Christensen [bass]

Sted:
Plantagehuset
Plantagevej 18
7700, Thisted

Køb billet

Detaljer

Dato:
25. november
Tidspunkt:
20:00 - 22:30
Begivenhed Kategori:

Sted