Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

B-Bike-Sun-Tree

6. november fra 11:00 - 13:00

Pris:

B-Bike-Sun-Tree er et kompromisløst møde mellem tre af Danmarks største jazztalenter. Den minimalistiske konstellation, trompettrioen, bliver her formidlet med fælles kærlighed til jazzhistorien, improvisatorisk interplay og glimt i øjet. Den specielle instrumentsammensætning af trompet, kontrabas og trommer, sat i forbindelse med de tre unikke musikalske personligheder, skaber en helt særlig triolyd, der både er indbydende, jordnær og autentisk.

Alle tre har de gjort musikalsk karriere med stormskridt i et hav af forskellige bands og projekter i både ind -og udland, og bringer hver især deres eget personlige islæt til musikken.

Jonas Due har i en årrække været en af Københavns travleste trompetister og står bl.a. bag succesbandet OTOOTO. Sin unge alder til trods spiller han allerede med stor autoritet og modenhed på trompeten.

La

sse Mørck,

der bl.a. har boet adskillige år i Mexico, har udover sine meritter på bassen med bl.a. Snorre Kirk og Tobias Wiklund, modtaget stor anerkendelse for sine evner som komponist.

Daniel Sommer har med sin store alsidighed medvirket på en lang række udgivelser (deriblandt Karmen Roivassepp og OrgelDuo) og har spillet alt lige fra minimalistisk avantgarde til straight ahead bebop.

B Bike Sun Tree udgav i efteråret 2020 deres debut EP “Robo Nui” som har modtaget roser blandt anmeldere og radiostationer landet over. 

En frokostanretning er inkluderet i prisen.

Sted:
Thy Whisky
Gyrupvej 14
7752, Snedsted

Køb billet

Detaljer

Dato:
6. november
Tidspunkt:
11:00 - 13:00
Begivenhed Kategori:

Sted