Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Hjalte Ross + Astma

28. oktober fra 20:00 - 22:00

Pris: 120 inkl. gebyr. (60 kr. for unge u. 20 år)

Den unge sangskriver, sanger og guitarist Hjalte Ross udgav i efteråret 2018 sit anmelderroste debutalbum ”Embody” – en plade der startede en stor rejse for den unge danske kunster. 

Ross er nu aktuel igen med sit seneste album med titlen ’Waves of Haste’, som udkom d. 20 november 2020. Hjalte Ross fortæller at han siden udgivelsen af debutalbummet ‘Embody’ i 2018 har knoklet med at lave ‘den svære toer’, en proces der har sendt ham til både New York, London og isoleret fra alt på en lille ø i det nordligste Norge. 

Hjalte Ross siger selv om processen at han er blevet en bedre sangskriver, sanger og guitarist. Derudover fortæller han har oplevet at det var tydeligere for ham hvad han gerne vil med sin musik. Pladen er skabt i samarbejde med John Wood (Pink Floyd, Nick Drake, etc.), Daniel Goodwin (Whitney, Kevin Morby, etc) og artwork er lavet af Kasper Eistrup. 

Tid og tendenser bider ikke på Hjalte Ross – det gør til gengæld løfter om kvalitet og uopslidelige sange fra det sted i hjertet, hvor de største perspektiver bor. Hjaltes sange foldes til koncerter ud på mest følsomme vis og skaber en helt unik stemning i hvilket som helst rum han slår sin guitar an og lader sine poetiske tekster summe ud. 

Når Hjalte Ross har fremført sine sange live over de sidste par år, er de blevet taget godt imod af både publikum og anmeldere. Soundvenue gav således hans koncert på Spot Festival 2019 fem stjerner og kaldte det ”en noget nær perfekt koncert”. ? 

Lyt til Hjalte Ross 

Spotify: https://spoti.fi/2RwQvtj

Support: Astma

Med ASTMAs fortællinger fra hjertet bringer hun sine lyttere ind i et tryllebindende univers. Musisk undersøger ASTMA grænsefladen mellem pop og klassisk med inspiration fra avantgardens- og neoklassicismens verden. Melodiske, klassiske og stringente klaverkompositioner fusioneres med en alternativ, luftig vokal, som formidler de dansksprogede tekster. Bag projektet ASTMA er sanger, pianist og cellist Astrid Matthesen, som live præsenteres i duoform med selskab fra Mads Lang på lapsteel og kontrabas. ASTMA er indgået i et samarbejde med Marí, som d. 26. marts 2021 kulminerede i en split-EP-udgivelse. ASTMAs debutsingle udkom 12. marts 2021 i forbindelse med dette projekt.

Sted:
Thisted Musikteater
Håndværker Torv 1
7700, Thisted

Køb billet

Detaljer

Dato:
28. oktober
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Begivenhed Kategori:

Sted