Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Kenny Washington

8. oktober fra 20:00 - 22:30

Pris:

En jazztrio bestående af nogle af de mest anerkendte og efterspurgte musikere i Skandinavien (Jacob Christoffersen (piano), Jesper Bodilsen (bas) og Zoltan Csorsz (trommer) præsenterer en af de bedste nulevende jazzsangere, nemlig den Grammy-nominerede Kenny Washington (US).

De 4 musikere indspillede i 2015 i løbet af 3 aftener på Jazzhus Montmartre i København albummet ”Moanin”, som blev udgivet på det legendariske pladeselskab Storyville Records.

 

Kenny Washington (US) vil nok være ukendt for mange i Danmark, men hans niveau som jazz- og soulsanger er på højde med de bedste jazzsangere. Han har optrådt over det meste af verden og begejstret publikum med jazz med dybe rødder i soulmusikken og med scatsang i verdensklasse.

 

Kenny Washington sang gennem sin opvækst i New Orleans gospel i kirken og spillede desuden saxofon. Efter college arbejdede han i 9 år i flere militærorkestre, først som saxofonist, siden som sanger, da hans kæmpe talent blev opdaget.

Siden har han optrådt som solist både i det meste af verden og har turneret og indspillet med bl.a. vibrafonisten Joe Locke, Gregory Porter, Paula West, Wynton Marsalis, Roberta Gambarini og Eric Reed.

Line up:

Kenny Washington, vokal

Jacob Christoffersen, piano

Jesper Bodilsen, bas

Zoltan Csorsz, trommer

Der kan tilkøbes spisning til arrangementet. Købes sammen med billetten.

Sted:
Plantagehuset
Plantagevej 18
7700, Thisted

Køb billet

Detaljer

Dato:
8. oktober
Tidspunkt:
20:00 - 22:30
Begivenhed Kategori:

Sted

Forside