Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Koncert med den virtuose duo Bjarke Falgren & Sönke Meinen

2. december fra 19:30 - 21:30

Pris: 150 kr. – for medlemmer af Thy Folkemusik 125 kr.

Den 4-dobbelte grammy-vindende violinist Bjarke Falgren i et samarbejde med Sönke Meinen, en ung prisvindende tysk guitarist, som bl.a. er vinder af verdens største guitarkonkurrence, “Guitar Masters” (2016).  

 

Duoens debutalbum ”Postcard to self” fik fremragende anmeldelser. De har siden spillet adskillige udsolgte koncerter i Tyskland og er nu på en turné i Danmark.

 

Publikum kan glæde sig til at opleve et helt uhørt højt niveau af musikalsk mesterskab, der spænder fra det smukke, lyriske og folkloriske til det legende, råswingende og virtuose udtryk. Duoens kompositioner er en blanding af jazz og folk, tilsat en unik sound, som skyldes deres konstante udforskning af nye måder at bruge deres instrumenter på.

 

Albummet ”Postcard to self” og Bjarke Falgren blev i oktober 2019 nomineret til Danish Music Awards i kategorierne “Årets world udgivelse”, “Årets komponist”, “Årets Folk Musiker” og “Årets World Musiker”.

 

Bjarke Falgren mestrer ganske enkelt sit instrument til det ypperste. Det lagde Svend Asmussen mærke til og bestemte før sin død, at Bjarke skulle betragtes som sin musikalske arvtager og derfor blev den første til i 2017 at modtage The Ellen & Svend Asmussen Prize.

,

Sönke Meinen er et tysk guitar-talent som har fortryllet guitarister og andre musikelskere gang på gang, bl.a. ved at vinde konkurrencerne “Guitar Masters” og “The European GuitarAward”. Derudover har Meinen også modtaget ros fra den australske guitar-legende Tommy Emanuel, som kalder ham “en af de mest kreative fornyere på scenen i dag.

Sted:
Plantagehuset
Plantagevej 18
7700, Thisted

Detaljer

Dato:
2. december
Tidspunkt:
19:30 - 21:30
Begivenhed Kategori:

Sted