Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Koncert med “Himmerland” og den irske sanger og fløjtespiller Nuala Kennedy

25. september fra 19:30 - 22:00

Pris:

Nuala Kennedy’s karriere har også ført hende rundt i store dele af verden, og første gang ”Himmerland” og Kennedy mødtes var i Australien i 2015, hvor de spillede på samme festival i Blue Mountains. Nuala Kennedy har på få år bragt sig i en position som nok én af de mest betydende irske musikere verden over.

 

”Himmerland” består af Eskil Romme (sopransaxofon), Kirstine Haugaard Sand (violin, sang), Jens Ulvsand (bouzuki, sang), Jakob  (elektrisk basguitar) og Ayi Solomon (perkussion, sang).

 

Eskil Romme er fra Fyn, men har boet i Himmerland i Nordjylland det meste af sit liv. I løbet af de 30 år Eskil har spillet, har han blandet traditionel dansk musik med jazz og andre relaterede genrer. På sine mange rejser i Skandinavien og Storbritannien har han udviklet sin helt egen “Nordsø blanding” af lyd og stilarter. I 2009 udgav han albummet “Himmerlandsmelodier”, som samtidig blev starten på bandet Himmerland. Eskil er kunstnerisk leder af den lille men velrenommerede Halkær Festival.

 

Kirstine Haugaard Sand er vokset op med det traditionelle folkemusikmiljø helt inde på livet i en familie med stærke musikere og dansere, heriblandt den verdenskendte violinist, hendes broder Harald Haugaard. Kirstine er uddannet på Folkemusiklinjen på Carl Nielsen Akademiet i Odense med et studieår herunder i Newcastle, UK. Kirstine spiller ved siden af Himmerland i orkestre som Fiolministeriet og Svestar, og Kirstine er en erfaren underviser i både klassisk musik, folkemusik og traditionel dans.

 

Jens Ulvsand har med 25 år på den svenske folkemusikscene stor erfaring med den traditionelle svenske musik. Jens startede med rock- og jazz –genrerne, men kom over en periode ind i folkemusikmiljøet, bl.a. som medlem af orkestret Avadå Band. Senere har han spillet med danske bands som Trio Mio, Færd, Kryss og i duo med Jullie Hjetland.  Jens Ulvsand er en højt respekteret underviser i folkemusik på akademierne i såvel i Danmark som i Sverige.

 

Jakob Kragesand kommer fra København og er med sit store talent en markant repræsentant for den ny generation af de unge danske folkemusikere, som igennem de seneste år har haft deres indtog på folkemusikscenen. Jakob spiller ved siden af Himmerland i bands VÍÍK , Sherzandum og Skarn. Jakob er bachelor i kontrabas og pædagogik fra folke- og verdensmusiklinjen, Musikhögskolan i Malmö samt cand. mag. i musikvidenskab.

 

Ayi Solomon er fra Ghana, men har boet i København i mere end 30 år. Solomon nyder stor respekt overalt, hvor han har spillet de seneste mange år, både i Danmark og internationalt.  Han har optrådt og turneret med en lang række topprofessionelle bands og projekter, inden for genrer som verdensmusik, rock, pop og jazz. Blandt de bedst kendte er “Pierre Dørge & The New Jungle Orchestra”, Moussa Diallo Band og Palle Mikkelborg

Sted:
“Aldershvile”
Hørstedvej 17
7752, Snedsted

Køb billet

Detaljer

Dato:
25. september
Tidspunkt:
19:30 - 22:00
Begivenhed Kategori:

Sted