Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

URT // Gurli Octavia + Rigmor

18. september fra 20:00 - 23:59

Pris:

RIGMOR 

open.spotify.com/artist/2vl3gjL9MJNaGgs11WZr5y?si=wMZx7flmTVyGWSsCJqd1bA 

GURLI OCTAVIA 

https://open.spotify.com/artist/3ldRKEeKVlepY9qjiaCg6d?si=SSdXBWWETPyWm5_mDBP8eA 

GURLI OCTAVIA er efterha°nden en erfaren kunstner. Hun har tidligere udgivet tre EP’er, hvoraf den første, ‘Philophobia’, udkom i 2017. Her finder man blandt andet sangen ‘Winter Arrived’, som især var med til at skabe et navn og en fanbase for Gurli Octavias akustiske, guitarba°rede musikunivers. Siden kom ‘Lunacy’, ogsa° i 2017, og derefter ‘Metanoia’ i 2019. Begge med samme inderlige, akustiske og organiske lyd. Gurli Octavia er desuden en velbevandret live-artist, og hun har blandt andet spillet pa° Roskilde Festival i 2018 samt adskillige shows rundt omkring i Danmark med hendes band. 

Pa° det sidste er noget ny dog under opsejling for Gurli Octavia. Det startede med singlen ‘Drinks’, som blev udgivet d. 13. marts, og blev udbygget med ‘We Leave The Night Young’ fra d. 11. september. Begge singler der er blevet taget rigtig godt imod og som leder lytteren hen til albummet og nye ting. 

Det nye album er ude i starten 2021 og omfatter flere ting, men kan beskrives med et enkelt ord: Frigørelse. Frigørelse ba°de i valget af sange pa° albummet og i produktionen af sangene, men mest af alt en frigørelse fra andre folks holdninger i forhold til Gurli Octavia som person og som kunstner og vigtigheden i at vælge selv. 

https://www.youtube.com/watch?v=Pph8P2ERJVM 

____________________________________________ 

En idé om at sætte musik til tekster af Michael Strunge blev startskuddet til bandet RIGMOR’s vision om at give ordene vinger. Inspirationen fra Strunge gav en tyngde og melankoli i bandets egne tekster, der emmer af ærlighed og inderlighed. En drøm om at kunne figurere som talerør for en generation, der er blevet tabt på gulvet, får jorden til at brænde under fødderne og musikken til at stikke af. 

Rigmor udgav i august 2019 debutsinglen ”Træ”, der blandt andet fik airplay på P6. Senere i august måned spillede de på Uhørt Festival på Vesterbro, hvor musikbloggen Undertoner udråbte dem til Årets Koncert. 

D. 6. marts 2020 udkom debut EP’en Rebel – EP’en der samler de foregående singler – og i 2021 forventes debutalbummet. 

Rigmor befinder sig i et spændingsfelt mellem det blide og det støjende. Musikken har adopteret Strunges maniodepressive sind, og deres insisterende sceneoptræden vil efterlade dig i en potpourri af nervøs og chokeret forløsning. 

Den unge århusianske gruppe har spillet sammen siden marts 2018 og består af Sarah Wichmann, Oliver Stewart, Victor Sousa og Lasse Lykke. 

https://www.youtube.com/watch?v=jRHeXH7rD7E

Sted:
URT-Huset
Plantagevej 18
7700, Thisted

Køb billet

Detaljer

Dato:
18. september
Tidspunkt:
20:00 - 23:59
Begivenhed Kategori:

Sted