Indlæser Begivenheder

Kommende Begivenheder

Begivenheder Search and Views Navigation

Begivenhed Views Navigation

List of Begivenheder

Skandinaviens lyd på Vesløs Kro – med folkemusikgruppen BRAGR

28. februar fra 19:30 - 22:00

BRAGR spiller musik, som er hentet fra den skandinaviske folkemusiktradition - men med en nutidig fortolkning og et tvist, som bringer fortid og nutid sammen.

Bentzon & The New Funk

1. marts fra 20:00 - 22:00

Nikolaj Bentzon er måske mest af alt kendt for sin jazzfunky side, selvom han unægtelig har spredt sig over mange genrer og musikalske gøremål gennem årene. Dog med jazzen som en vedvarende understrøm.
Hans 6 CD-udgivelser med “Bentzon Brotherhood” har opnået legendarisk status som noget af det absolut bedste, når talen er faldet på jazzfunk i Skandinavien.

Anne Dorte & Maria – AKUSTISK – spiller deres største hits og nyeste sange.

2. marts fra 20:00 - 23:00

Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen har under navnet, Anne Dorte & Maria, igennem de se- neste år skabt et af den danske livescenes mest overbevisende comebacks. Nu cementerer de succeen med 9 helt ny sange på albummet MICHELSEN & BRAMSEN, der havde release 8 februar.

Ímar UDSOLGT

2. marts fra 20:00 - 22:30

Billetpris 125,-

De er vindere af BBC2 Folk Award I 2018. Og de er det hotteste på den folkscene i Glasgow lige nu. De er Ìmar.

PH PÅ NY

7. marts fra 19:30 - 21:30

Poul Henningsen har aldrig kørt den lige vej – det gør musikken her heller ikke. Mens rytmen vugger i fjedrene, går turen fra hovedvejen og ud af spændende, snoede sideveje!

URT // Nikolai Noa + Efter Festen

8. marts fra 20:00 - 1:00

Glæd jer til dette forårsarrangement, med de to bands Guldimund og Efter Festen!! Det bliver drømmende og vildt, så det er bare at komme ?

HALBERG & FRIENDS

9. marts fra 20:00 - 23:00

Stjernebesat aften på Frøstrup Gl. Kro!
Musisk Forening Frøstrup inviterer til en fantastisk koncert i Frøstrup.

The Blue Van + The Dogs (N) og L.T. Valentin

9. marts fra 20:00 - 23:30

En kæmpe rock-aften i Plantagehuset!
The Blue Van har det sidste års tid stået standby, mens de fire nordjyder har turneret og udgivet et album med datterprojektet, The Van, som nok bedst beskrives som et Blue-Van-back-to-basics projekt.

Eivør (FO) m. band

14. marts fra 20:00 - 22:30

Eivør elsker spille live i Skandinavien og derfor betyder denne tour rigtig meget for bandet. Touren kommer til at bestå af nye såvel som gamle sange og selvfølgelig med Eivør fantastiske humør.

Cæcilie Norby’s ‘European Sisters in Jazz’

15. marts fra 20:00 - 22:00

Cæcilie Norby er ubetinget Danmarks største jazz sangerinde og fremstår som en af de toneangivende og mest anmelderroste sangerinder på den Europæiske jazzscene med en stribe udgivelser på det tyske ACT Label. Norby har tidligere modtaget flere guldplader for sine albums på det legendariske Blue Note Label.

+ Eksporter begivenheder