Spillestedet Thy

Tlf.: +45 31 56 00 08

Telefontid mandag-onsdag 10-16
Plantagevej 18
7700 Thisted
info@spillestedet-thy.dk

CVR 37449830

Sparekassen Thy

Reg. 9090 – Konto 3963322

 

I perioder med udbredt Covid-19 i samfundet:

Hermed en opdatering vedr. Covid-19-situationen og koncerter i Spillestedet Thy.
 
I Spillestedet Thy gør vi alt for, at vores gæster får en tryg og sikker koncertoplevelse. Vi følger alle myndighedernes retningslinjer og tager desuden alle de nødvendige forholdsregler for, hvordan man i denne tid kan benytte sig af Spillestedet Thys mange tilbud – helt sikkert.
 
Alle koncerter afholdes i øjeblikket for et siddende publikum, og der vil desuden altid være en stol imellem grupper. Det vil sige, at du gerne må sidde med den eller dem, du ankommer med/har købt billetter til, og at der vil være afstand til de næste på stolerækken.
Stole må ikke rykkes eller flyttes. Alle skal sidde med ansigtet rettet imod scenen.
 
Hold afstand i køen ind til koncertsalen og følg de anvisninger personalet giver jer. Så længe du bevæger dig rundt, er der påbud om mundbind. Du kan tage det af når du sidder på din plads. Medbring mundbind, eller køb et af vores personale ved entréen.
 
Koncertsalen vil være åben en time inden koncerten, og højst en halv time efter.
 
Til alle arrangementer gælder følgende:
 
Hvis man har symptomer på sygdom eller virus, skal man blive hjemme.
Hvis man er ekstra udsat, må man overveje, om man – ligesom alle andre steder i samfundet – vil være en del af større begivenheder.
 
Vi opfordrer publikum til at holde afstand og til at benytte opstillet håndsprit.
Der vil ikke være pause i koncerterne.
 
Toiletterne kan benyttes: Vi opfordrer til, at man holder god afstand til andre gæster.
 
Publikum må – ifølge myndighedernes retningslinjer – ikke synge med.
 
Publikum opfordres til først at bevæge sig mod udgangen & garderoben, når man er sikker på, at der er plads, så alle sikres en behagelig og sikker afslutning på koncerten.
 
Toiletter, dørhåndtag, bardisk og andre centrale overflader afsprittes flere gange under koncerten og derudover spritter vi stole af, når arrangementet er slut.
 
Vi opfordrer desuden alle til at downloade Smittestop-appen, så vi alle er med til at stoppe udbredelsen af covid-19.
 
Retningslinjerne er ikke blot med til at sikre en tryg oplevelse for vores gæster – de sikrer også, at man er i minimal risiko for smitte, fordi man ikke kommer i nærkontakt med andre gæster.
 
Hvad sker der, hvis en gæst til koncerten er smittet med covid-19?
 
Hvis du har været gæst til vores koncert og testes positiv for covid-19, beder vi dig kontakte Spillestedet Thy hurtigst muligt. Derefter kontakter vi de relevante myndigheder og retter os efter deres retningslinjer. Hvis myndighederne mener, at vi bør kontakte gæsterne, der har været til den givne koncert, gør vi selvfølgelig det. De berørte gæster vil i dette tilfælde få direkte besked på den mailadresse, der er anvendt til billetkøb.
 
God koncert,
 
Spillestedet Thy – Kennet Bøgehøj

Send en email til os

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.