FYSISKE OMRÅDER

Spillestedet Thy afholder de fleste koncerter i Plantagehuset, Plantagevej 18, 7700 Thisted. Der er umiddelbare parkeringsmuligheder lige til døren på Plantagepladsen; herunder fire handicapparkeringspladser nærmest indgangen.

Bemærk at p-området på Nørre Torv har særlige regler gældende, og at der kræves p-tilladelse.

Spillestedet Thy byder alle velkommen til vores koncerter, uanset køn, religion, seksuel orientering eller eventuelt handicap.

Skulle du som har erhvervet billet have brug for at medbringe ledsager som støtte, skal denne naturligvis ikke betale. Dog skal denne medbringe ledsagerkort som fremvises i døren. Personalet vil anvise de områder der bedst egner sig for kørestolsbrugere, eller andre særlige behov. Der er ikke podier, så medbring gerne elektrisk stol med sædeløft/hejs.

Der er yderligere mulighed for at kontakte vores billetudbyder og sikre sig ledsagerbillet. Kontakt www.ticketmaster.dk og få hjælp til dig køb, således der ved udsolgte koncerter er sikret plads til din hjælper. Plantagehuset er desuden niveaufrit og sikret fri adgang til alle husets faciliteter uagtet gangbesvær eller kørestolsbrug.

Der forefindes niveaufri adgang til handicaptoilet umiddelbart udenfor koncertsalen i forbindelse med de øvrige toiletfaciliteter.

LYD OG LYS

Spillestedet Thy afvikler koncerter som følger branchens anvisninger i forhold til lydniveau. Ørepropper kan købes i baren ved alle vores arrangementer.

dBA-grænse er fastlagt til et max Lydniveau på 103 dBA, målt over 15 minutter ved FOH-pulten/mixerpulten.

Såfremt der anvendes stroboskop-lys annonceres dette ved indgangen til koncerten.